Nieuws Limburg Ondernemer Veronique Debay overleden

Ondernemer Veronique Debay overleden

Ondernemer Veronique Debay overleden

De Truiense onderneemster Veronique Debay (48) van de bekende boetiek La V en Rose in de Luikerstraat in Sint-Truiden is dinsdagochtend plots overleden na hartfalen. De verslagenheid bij familie, klanten én de collega-ondernemers uit het stadscentrum is enorm.

Veronique Debay was een gekend figuur in Sint-Truiden. Niet alleen baatte ze vol overgave haar boetiek La V en Rose in de Luikerstraat uit, ze was ook een spilfiguur in de activiteiten van de lokale ondernemersorganisaties. Middenstandsvereniging Shop in the City verwoordt het als volgt: “Onbegrijpelijk. We verliezen niet alleen een top-onderneemster die steeds gepassioneerd in haar winkel stond, maar bovenal een prachtvrouw met het hart op de juiste plaats. Vero, je zal enorm gemist worden. Bedankt voor je enthousiasme, je immense vriendelijkheid en vooral je mooie glimlach.❤️”

Ook vanuit andere hoeken stromen de reacties vol ongeloof en de steunbetuigingen toe. Het wijst eens te meer op de grote verbondenheid die Veronique Debay had met haar klanten en collega’s. Haar heengaan wordt door iedereen die haar heeft gekend een heel groot verlies genoemd. Rest in Peace, Vero!

Reageer op dit bericht

Reacties

Guido V. 2022-10-05 13:13:13

Oprechte deelneming en sterkte aan de familie.

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.