Nieuws Limburg Ondernemers bundelen de krachten voor 2 zomerbars

Ondernemers bundelen de krachten voor 2 zomerbars

Ondernemers bundelen de krachten voor 2 zomerbars

Nu de heropening van de horeca in zicht is, beginnen de eerste initiatieven om de zomer op te vrolijken, stilaan vorm te krijgen. Zo werd in Beringen en Leopoldsburg de beslissing genomen om een wervelende zomerbar op poten te zetten. Diverse ondernemers uit de horeca- en eventbusiness hebben daarvoor de handen in elkaar geslagen.

Jeroen Mangelschots en Kim De Gussem van restaurants Whatz Hap (Beringen) en Fleesch (Heppen, Leopoldsburg), trokken al eerder de kar van zomerbar CoolDown in Beringen. Ze hebben de evolutie van de coronacrisis niet afgewacht om alvast plannen te smeden voor een nieuwe editie. Meer nog, in Heppen zullen ze onder de naam Pelouze een tweede zomerbar openhouden.

Het duo heeft hiervoor de handen in elkaar geslagen met twee andere ondernemers: Marijke Ooms, die al jaren actief is in de eventsector, zal zorgen voor de inrichting en aankleding van de pop-upbars. Joachim Truyers, gekend als eventplanner en artiestenboeker, doet zijn duit in het zakje door de artiesten vast te leggen die op beide locaties voor sfeer zullen zorgen.

“Het is door deze samenwerking dat we deze zomer tóch CoolDown Town en Pelouze gaan kunnen uitbaten”, zeggen Jeroen en Kim. “De inbreng van Marijke en Joachim kwam op het ideale moment. Het startschot van de voorbereidingen is hiermee gegeven. Het wordt een zwoele zomer, wees maar gerust!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.