Nieuws Limburg Ondernemers lopen warm voor Levensloop

Ondernemers lopen warm voor Levensloop

Ondernemers lopen warm voor Levensloop

Meer dan 100 bedrijven uit Genk en omgeving zetten de schouders onder Levensloop Genk, een grootschalig evenement dat op 8 en 9 oktober plaatsvindt om fondsen in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Speciaal voor deze editie werd het team Ondernemers voor Levensloop opgericht. Ze doen een warme oproep aan bedrijfsleiders om aan te sluiten, een gift te doen, maar meer nog: om volgend weekend samen een rondje te wandelen, fietsen of steppen voor het goede doel!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is vandaag belangrijk in elke onderneming. “Het toont aan dat je als bedrijf betrokken bent bij je omgeving en inzit met de uitdagingen waar de maatschappij voor staat”, zegt Bart Hiemeleers, zaakvoerder van Genker Plantencentrum, teamkapitein en één van de trekkers van dit initiatief. “Levensloop Genk, een project van en voor Stichting tegen Kanker, biedt een unieke kans om hier een steentje toe bij te dragen.”

Het 2-daagse, toonaangevende evenement dat op 8 en 9 oktober plaatsvindt aan het Atlas College (Mosselerlaan), heeft intussen meer dan 100 teams op de deelnemerslijst staan. Er worden zo’n 10.000 bezoekers verwacht om de lopers, wandelaars, fietsers en steppers aan te moedigen tijdens de estafette van 24 uur lang. Maar ook andere deelnemers kunnen voor een symbolisch bedrag van 10 euro een mooie wandeltocht maken, om voor en na te genieten van optredens, catering en kinderanimatie.

Wie wil meedoen met het team van ondernemers of individueel zijn steun wil bieden, kan hiervoor terecht op deze link. Doen!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.