Nieuws Limburg Ondernemers spannen samen voor The Loft in Hasselt

Ondernemers spannen samen voor The Loft in Hasselt

Ondernemers spannen samen voor The Loft in Hasselt

Een intens samenwerkingsverband van Limburgse ondernemers heeft geleid tot een luxueuze model-loft, waar innovatie en vakmanschap de kopers van andere appartementen en woningen moet inspireren. Danny Werckx (EL Systems) en Raf Lijnen (Studio Lijnen & Partners) zijn de voortrekkers van deze unieke showroom in residentie Zuidzicht (Hasselt).

Met een laatste likje verf is het modelappartement op Zuidzicht helemaal klaar. De loft, met een prachtig uitzicht op de Kanaalkom, bevat de nieuwste technologische snufjes, exclusieve materialen, verrassende toepassingen en trendy interieurartikelen. Dat alles maakt van het geheel een showroom voor cliënteel dat op zoek is naar inspirerende voorbeelden van hoogwaardige afwerking.

“We hebben dit concept 3 jaar geleden voor het eerst toegepast, ook in Zuidzicht en met nagenoeg hetzelfde team van Limburgse ondernemers”, zegt Danny Werckx (EL). “Het is een succes geworden, want erg veel bezoekers hebben nadien bij één van ons, of bij allemaal, een bestelling geplaatst. Daarom hebben we nu een tweede loft gekocht en ingericht, aangezien een aantal trends intussen geëvolueerd zijn.” Het investeringsbedrag is 1,6 miljoen euro.

“We hebben geen futuristisch ‘appartement van de toekomst’ gemaakt, maar wel vernieuwende toepassingen gehanteerd die alledaags gebruiksgemak niet in de weg staan”, weet Raf Lijnen (L&P). “We willen de bezoekers niet verbluffen met gekke spitsvondigheden, maar hen een functioneel, esthetisch en tijdloos concept voorstellen.”

Véronique Volders van interieurzaak De Roos besluit: “Kwaliteit is voor het doelpubliek van deze loft erg belangrijk. In ons team zitten dan ook alleen ondernemers die er een erezaak van maken om alles tot in de puntjes af te werken. Het is een echt referentieproject ‘Made in Limburg’ geworden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.