Nieuws Limburg Ondernemers spelen samen 84 kg kwijt

Ondernemers spelen samen 84 kg kwijt

Ondernemers spelen samen 84 kg kwijt

De 30 ondernemers die precies een jaar geleden zijn gestart om samen hun gezondheid te verbeteren, kunnen een gewichtsverlies van 84 kilo voorleggen. Ze rookten bijna 22.000 sigaretten minder en wisten ook andere doelstellingen te bereiken als het aankweken van betere eetgewoonten, regelmatig sporten en minder gestresseerd naar het werk vertrekken. Zo wist bijvoorbeeld Guy Schefhout van JM Construct te stoppen met roken, ging hij aan het sporten en liep hij meteen de 15 kilometer van Dwars door Hasselt uit.

health coachDit project Health Coach genaamd, wordt begeleid professionals, en zal ook in 2013 worden hernomen. “Er is zodanig veel belangstelling dat we nu 90 plaatsen hebben vrijgemaakt”, aldus Bart Lodewyckx van Unizo-Limburg, de organisatie die Health Coach coördineert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.