Unicef-225×300-2

Ondernemers zetten zich in voor Unicef

Als u weldra binnenstapt in de tijdelijke winkel van Unicef op de Grote Markt van Hasselt, bestaat de kans dat u wordt verdergeholpen door Stijn Helsen, Virginie Claes of Erika Thijs. “Het zijn allemaal vrijwilligers die meehelpen om in deze eindejaarsperiode geld in te zamelen om het leed van kinderen te verzachten,” zegt Christa Jouck, zelf ondermeer actief als zaakvoerder van het OffiCenter. “Iedere dag verkopen we leuke geschenken en kerstkaarten ten voordele van Unicef. Er zijn al cadeautjes vanaf 5 euro.”

Niet alleen dragen ondernemers hun steentje bij in de uitbating van de Unicef-winkel, ze steunen ook op andere manieren. “De familie Souvereyns stelt ons het pand gratis ter beschikking,” zegt Christa Jouck nog. “Bovendien krijgt iedereen die voor minstens 10 euro aankoopt een gratis kopje koffie in de King George, ook op de Markt. Redenen genoeg dus om even binnen te springen!”

De tijdelijke Unicef-winkel op de Grote Markt 12 is open tot Kerstmis, iedere dag van 12-18u en ’s zaterdags zelfs vanaf 10u.