Nieuws Limburg Ondernemersclub Lummen-Heusden-Zolder groeit

Ondernemersclub Lummen-Heusden-Zolder groeit

Ondernemersclub Lummen-Heusden-Zolder groeit

De Ondernemersclub Lummen-Heusden-Zolder (OCLHZ) heeft zopas als 100ste lid Belfort International uit Heusden-Zolder en Scandinavian Tobacco Group Benelux uit Lummen mogen verwelkomen. Deze forse groei versterkt de rol van de club als lokale spreekbuis voor de bedrijven en als ontmoetingsplaats voor de bedrijven in de regio. De beide gemeentebesturen beschouwen de club in ieder geval als een volwaardige partner die de belangen van talrijke bedrijven in Lummen en Heusden-Zolder verdedigt.

OCLHZ werd in 1997 opgericht onder impuls van stichtend voorzitter Ghislain Vanherle (P&V Elektrotechniek), in 2000 opgevolgd door Ludo Buckinx (ASQ Labels). Huidig voorzitter is Willy Bellinkx, afgevaardigd bestuurder van Mireille.

Op de foto: Een fiere voorzitter Willy Bellinkx en OCLHZ-secretaris Gert Schreurs verwelkomen, samen met burgemeesters Sonja Claes en Luc Wouters, Marita Mertens, bedrijfsleidster van Belfort International en Koen Bilcke, general manager van Scandinavian Tobacco Group Benelux nv als ‘100ste lid’ van OCLHZ.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.