Nieuws Limburg Online wijkagent te boeken via Limburgse agenda

Online wijkagent te boeken via Limburgse agenda

Online wijkagent te boeken via Limburgse agenda

De politiezone Voorkempen, waartoe de gemeenten Schilde, Malle, Zoersel en Brecht behoren, pakt uit met een primeur. Burgers kunnen online een afspraak boeken met hun wijkagent, bijvoorbeeld om melding te maken van een burengeschil, milieuhinder, allerlei vormen van overlast of verkeersproblemen in de wijk. Het gaat om een extra dienstverlening die de politie vanaf 1 september aan de bevolking aanbiedt.

Voor de ontwikkeling van de online agenda, heeft politiezone Voorkempen een beroep gedaan op de webfirma Sanmax uit Opglabbeek. De onderneming van zaakvoerder Pascal D’Helft (foto) biedt al vele jaren online agenda’s aan via een eigen applicatie. Zo zijn er vandaag ongeveer 1.350 artsen die hun afspraken door de patiënten laten inboeken via een online agenda van Sanmax. Op piekdagen worden er tot 25.000 afspraken per dag geboekt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.