MIL-cover- 33

Ons nieuwe magazine staat klaar: lees het hier!

We weten dat 2 maanden wachten moeilijk was... maar hier is dan het nieuwe magazine van Made in Limburg! Er staan nog meer dan anders boeiende achtergrondverhalen en foto's in over interessante Limburgse bedrijfsleiders en events. Via deze link kan je het hele nummer doorbladeren. Aparte artikels zijn te raadplegen via de links in onderstaande inhoudstafel:

- We starten met een overzicht van de 10 meest gelezen artikels op Made in Limburg van de voorbije maand!

- Als CEO Binnenstebuiten hebben we deze keer Bart Lodewyckx (met Griekse y) op de rooster gelegd. Hij vertelt honderduit over verleden, heden en toekomst bij Unizo Limburg.

- Hoe zou het zijn met... Leon Vliegen? De voormalige adjunct-directeur van VKW Limburg én winnaar van de prijs HR Manager van Jaar heeft nu een eigen consultancybureau én een opmerkelijke hobby...

- Dat ondernemen een kwestie is van vallen en opstaan, moet je Hilaire Spreuwers niet vertellen. Na een spectaculaire carrièreswitch werd zijn restaurant BitterZoet met prijzen overladen. Toch sloot hij nadien de deuren, om vervolgens sterker terug te komen.

- Ilse Dalemans had net zo goed in onze rubriek Straffe Madammen kunnen staan... Na diverse jobs in loondienst koos ze recent voor de opstart van haar eigen zaak YES! Zij is onze New Kid on the Block!

- Onze fotograaf worstelde zich een weg door de inkom van de Ethias Arena om een sfeerverslag te maken van Bouwinnovatie, nog steeds met voorsprong de grootste beurs van onze provincie. Heel wat ondernemers kruisten zijn lens.

- Er was de afgelopen maanden veel te doen rond de witte kassa. In de rubriek Spraakmakend vroegen we een aantal getuigen op de eerste rij wat zij vinden van de fraude die er werd gepleegd.

- Zij is de baas, zo heet onze maandelijkse ode aan het vrouwelijk ondernemerschap. Deze editie hebben we maar liefst 5 verhalen van straffe madammen voor u opgetekend. Komen aan bod: Myriam Eerlingen, Tamara Bergmans, Anneleen Van Bosch, Jacqueline Mahieux en Kim Vaessen!

- Journalist Dirk Haesevoets ging op de koffie bij Raymond Vanstraelen van Bioracer. Hij bekeek er met een arendsoog Den bureau van de CEO.

- Wist je dat... er in Lommel een fabriek staat die maar liefst 100 miljoen euro draait met de verkoop van worstenvelletjes? ViskoTeepak is de naam van onze Verborgen Parel.

- Out of Office, zo heet de rubriek waarin we achter de schermen duiken bij een Limburgse CEO. Deze keer wisten de gloednieuwe Voka-voorzitter Karin Van De Velde te strikken voor een inkijk in haar privéleven.

- De uitsmijter is telkens onze column. Hierin suggereren we de verdeling van cultuursubsidies volgens de economische realiteit...

Uw tijd om dit pareltje te lezen gaat nu in... Op 28 februari volgt een nieuwe uitgave!