Nieuws Limburg Onze designbedrijven in de internationale etalage

Onze designbedrijven in de internationale etalage

Onze designbedrijven in de internationale etalage

Hoe kunnen we Limburgse bedrijven en ontwerpers die uitblinken met hun designspullen, internationaal in de kijker zetten? Als antwoord op die vraag nodigden Comosie, Cultuurplatform Design en IDE, een aantal toonaangevende design-bloggers uit voor een driedaags bezoek aan onze provincie. De invloedrijke ‘journalisten’ gingen onder meer een kijkje nemen bij Michaël Verheyden, Piet Stockmans, Roel Vandebeek, Tribù en Arte International. Er waren ook ontmoetingsmomenten met andere, jonge Limburgse ontwerpers. Van architect Bart Lens, geflankeerd door gedeputeerde Igor Philtjens (foto onder), kregen ze woensdagmiddag een boeiende presentatie.
designbloggers

“Deze bloggers hebben een sterke affiniteit hebben met design en communiceren met passie over wat ze zien, ontdekken en beleven, zegt Christiaan Kastrop van Comosie. “Door hun ervaringen te delen met hun volgers, kunnen zij een heel grote groep van designliefhebbers bereiken. Het zijn echte ‘influencers’. Daar kan geen klassieke advertentietechniek tegenop. Persoonlijke beleving en passie reiken immers veel verder. Het bezoek van deze internationale bloggers is dan ook een zegen voor onze Limburgse designers.”
12068478_10153616757394454_5861036757941535969_o

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.