levelplus foto

Ook Trixxo gaat shoppen in Nederland

Trixxo Jobs, de afdeling voor uitzendarbeid uit de Trixxo-groep van Luc Jeurissen, heeft het Nederlandse bedrijf Levelplus overgenomen. Levelplus stelt vooral veiligheidspersoneel ter beschikking in industriële omgevingen. Door de overname wordt de groep in dit marktsegment de grootste speler in de Benelux.

Zowat een jaar na de overname van sectorgenoot Staffing slaat Trixxo opnieuw een grote slag. En dit opnieuw met het inlijven van een bedrijf dat gespecialiseerd is in brandwachten en ander veiligheidspersoneel voor chemische en andere industriële sites. Levelplus heeft vestigingen in Goes en Ridderkerk, wat een aanvulling is voor de bestaande Nederlandse Trixxo-kantoren in Rotterdam, Eindhoven en Geleen.

Luc Jeurissen legt uit: “Door de samensmelting met Levelplus worden we in één klap marktleider in het segment van industrieel veiligheidspersoneel. Bovendien kunnen we nu onze klanten toegang bieden tot een veel groter en internationaal bestand van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.”

Na het inlijven van deze prooi, is de honger van Jeurissen nog niet gestild: “We willen in het komende jaar nog meer kantoren openen, onder meer in Nederland en in West-Vlaanderen”, zegt hij. Trixxo Jobs mikt in 2020 op 75 miljoen euro geconsolideerde omzet.