Palmaers

Op 1 April zijn het STIHL & Kärcher demodagen bij Palmaers in Hasselt

Het begin van de lente is traditioneel de kick-off van het nieuwe tuinseizoen. Bij Palmaers leidt dat tot een andere kick-off: daar organiseren ze op 1 april in hun vestigingen in Hasselt hun STIHL & Kärcher kick-off demodagen.

“Bij Powershop STIHL Hasselt ben je dan ook aan het juiste adres om de juiste grasmaaier, robotmaaier of haagschaar te vinden, voor het onderhoud en het seizoensklaar maken van je tuin, bos, wei, …”, stelt zaakvoerder Ivo Palmaers. “Als officiële dealer van STIHL, is Powershop STIHL Hasselt dan ook de hot spot voor iedere STIHL-liefhebber”, klinkt het resoluut.

De Powershopstihl-demodagen vinden op 1 april plaats. Volgens Ivo Palmaers dé uitgelezen kans om te ontdekken welk materiaal het beste past bij ieders tuinklussen. “Kom bij ons langs en: test vrijblijvend zoveel je wil, krijg professioneel advies en geniet van aantrekkelijke promoties.”

Goed voorbereid aan de slag

De gekozen merken zijn geen toeval. “STIHL is synoniem voor superieure kwaliteit, kracht en innovatie. De voordelen van STIHL-machines zijn legio. Bovendien bevat het ruime assortiment voor elk wat wils: van kettingzagen en grasmaaiers tot hakselaars en combisystemen”, vervolgt Ivo Palmaers.
“Keuzestress hoeft niet. Wij maken iedereen wegwijs in het aanbod en helpen je om knopen door te hakken, zagen of snijden. Meer info hiervoor op www.powershopstihl.be.”

De schoonmaakkracht van Kärcher

Kärcher is het andere merk dat Palmaers in de verf zet tijdens de demodagen. Hier gaat het om reinigingsapparaten voor gebruik in en rondom het huis alsook voor in professionele omgevingen. “Kom op 1 april ook zeker langs bij Kärcher Center Palmaers en ontdek tijdens onze kick-off Demodagen ons uitgebreid gamma Kärcher-producten van stofzuiger tot hogedrukreiniger. Met het professioneel gamma aan poetsmachines is het onderhoud van uw magazijn, fabriek, werkplaats of kantoorruimte immers een fluitje van een cent”, klinkt het enthousiast.

“Tijdens de kick-off Demodagen kan u meteen zien wat de machines in hun mars hebben. Kortom, bezoek onze toonzaal te Hasselt, Gouverneur Verwilghensingel 38 en laat u onderdompelen in onze professionele toepassingen”, besluit de zaakvoerder. “Kijk op www.karchercenterpalmaers.be. En profiteer zeker van de speciale acties op onze hogedrukreinigers en schoonmaakmachines.”

Info over de kick-off Demodagen

Waar:               Gouverneur Verwilghensingel 38 (GPS: Sasstraat), 3500 Hasselt
Wanneer:         Zaterdag 1 april 2023 tussen 8 en 16u
Contact:

Powershop Stihl Hasselt | T +32 (0) 11 96 04 60 | info@stihlpowershop.be
Kärcher Center Palmaers | T +32 (0) 11 36 77 00 | karcher@palmaers.be

Palmaers Vakhandel is een echte one-stop-shop voor handige doe-het-zelvers, vakmannen en bouwbedrijven.