Voka Open Bedrijvendag-6700092

Open bedrijvendag: Dit zijn dé tips om een bezoekje te brengen!

Neem even je agenda bij de hand om een selectie te maken in de Limburgse bedrijven die je aanstaande zondag wilt bezoeken tijdens de Voka Open Bedrijvendag! We pikken uit de goed gevulde deelnemerslijst enkele bedrijven die zeker de moeite zijn om te bezoeken:

Gutami Solar in Beringen

is de toonaangevende groothandel in zonnepanelen en andere toepassingen van energiezuinig wonen. Aan de Koolmijnlaan stellen zij zondag het hele gamma voor aan iedereen die duurzaamheid en kostenbesparing hoog in het vaandel draagt. Als blikvanger wordt bij Gutami Solar het nieuwste zonnepaneel van Aiko Solar voorgesteld, dat zowel qua design als efficiëntie tot de top van de wereldmarkt behoort.

Bauhaus en Pas Interieur in Dilsen-Stokkem is gelegen op het knooppunt Maaseik-Genk-Maasmechelen. Dit is het nieuwste project van PAS Inspiring Interiors en Sander Segers Schilderwerken die ook in dit gebouw gevestigd zijn. In dit complex verhuurt Bauhous flexkantoren en vergaderruimtes per dagdeel, alsook vaste kantoren voor langere termijn. Het project is ook op architecturaal vlak een pareltje, zowel binnen als buiten.

De Vis Factorij & CPS Processing-team in Vlijtingen (Riemst) is een visverwerkend bedrijf dat dagelijks verse vis schoonmaakt, portioneert en winkelklaar maakt. Het is een lust voor het oog om het ervaren team aan het werk te zien en achter de schermen te kijken naar de visspecialiteiten die u de volgende dag in de supermarkten en viswinkels kunt aantreffen.

De regio Tessenderlo is één van de concentraties voor de Open Bedrijvendag. Ondernemingen als Futech, Essec en Yves Maes Containers liggen allemaal op een steenworp en stellen de deuren wagenwijd open. Ook in Tessenderlo vind je JNS Betonboringen terug. CEO Davy Macquoi maakt van de gelegenheid gebruik er meteen zijn gloednieuwe aandeelhouders voor te stellen. (zie ander artikel).

En ook de Stad Sint-Truiden concentreert een 12-deelnemers voor de Open Bedrijvendag. Het zijn heel uiteenlopende bedrijven die zich geëngageerd hebben om er op zondag 1 oktober een bedrijvige familiedag van te maken. "Bij de deelnemers zien we zowel lokale middenstand als kleine en middelgrote ondernemingen. Daarnaast zijn er ook enkele verrassende deelnemers zoals armoedeorganisatie Team Hope en je kan in primeur het nieuwe gebouw van psychiatrisch ziekenhuis Asster bezoeken dat volgend jaar de deuren opent”, zegt schepen van Lokale economie Günther Dauw. “Ook Toerisme Sint-Truiden biedt geïnteresseerden de kans om een prachtige rondleiding mee te pikken in het stadhuis op de Grote Markt.”

Wil je een eigen programma voor 1 oktober plannen? Check dan zeker deze link!