hrm-award-yontec

Opnieuw bingo voor Yontec: nu ook HR Award

Na de onderscheiding als KMO Laureaat van Limburg, mag Yontec nu ook de HRM Award van Voka Limburg in de kast schuiven. Het onderhoudsbedrijf van Davy Jonckers en Peter Manet kreeg dinsdag in Bilzen de prijs uit handen van federaal minister van Werk, Kris Peeters.

Met de jaarlijkse HRM Award wordt een onderneming gehuldigd die op een uitzonderlijke manier omgaat met haar personeel. Daar waren 4 straffe bedrijven voor genomineerd, met name Deusjevoo (Genk), Het nieuwstedelijk (Hasselt/Genk), Yappa (Alken) en Yontec (Hasselt). De laatsten zullen de eersten zijn, want Yontec mocht met de bloemen naar huis.

hrm-award-yontecHet bedrijf is actief in industrieel en facilitair onderhoud. Er werken nu 140 mensen. “Zij zijn ons meest dierbare kapitaal,” zegt bedrijfsleider Davy Jonckers. “Van de vijf basispijlers waarop onze strategie is gebouwd, staat de ‘Yontec-familie’ met stip op de eerste plaats. Het welzijn van onze medewerkers staat altijd centraal als er belangrijke beslissingen moeten genomen worden. Hoewel onze mensen meestal alleen of in kleine teams bij de klanten onderhoudswerken uitvoeren, zorgen wij er via diverse activiteiten voor dat ze zich echte collega's van elkaar voelen en met dezelfde teamspirit en gedrevenheid ons bedrijf vertegenwoordigen. We zijn dan ook heel fier op deze onderscheiding en dragen de prijs op aan alle medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt.”