Nieuws Limburg Oprichter Corswarem Group (Tongeren) overleden

Oprichter Corswarem Group (Tongeren) overleden

Oprichter Corswarem Group (Tongeren) overleden

In Leuven is enkele dagen geleden Roger Corswarem overleden. Hij was de stichter en bestuurder van Corswarem Group, een bedrijf uit Tongeren dat gespecialiseerd is in aluminium ramen en glasgevels. Er worden ook veranda’s en systemen voor zonwering gemaakt. Een aantal jaren geleden werd er bovendien een afdeling voor groene energiesystemen in het leven geroepen.

roger corswaremRoger Corswarem werd geboren in Hasselt in 1936 en werd dus 77 jaar. Hij bouwde de onderneming uit tot een alom gerespecteerde kmo, die zo’n 35 mensen tewerkstelt. Het bestuur van het bedrijf had hij al enige tijd geleden overgedragen aan zijn kinderen Dirk en An.

Er wordt dinsdag afscheid genomen van Roger Corswarem. De plechtigheid zal plaatsvinden in intieme kring. De redactie biedt de familie en het personeel van Corswarem Group haar medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.