Optiek Plaghki: gepersonaliseerde brilglazen voor een topzicht bij alle omstandigheden

Optiek Plaghki pakt uit met gepersonaliseerde multifocale brilglazen om zo uw zicht voor kortbij en ver, op computer en in de wagen te optimaliseren. Sinds kort beschikt de Maasmechelse zaak over een DNEyescanner die 25 X nauwkeuriger meet dan bij een gewone oogmeting. Nieuw is dat deze scanner metingen uitvoert met verschillende lichtintensies en pupildiameters. Deze metingen gaan tot een nauwkeurigheid die ver onder de 0.25 dpt van vroeger gaan. “Hierdoor merkt u met onze gepersonaliseerde multifocale glazen een wereld van verschil en dit zeker op moeilijke momenten zoals ’s avonds in de auto en bij langdurig computergebruik,” zegt zaakvoerder Erik Plaghki.

Veel mensen denken dat ze nachtblind zijn, dit kan Plaghki nu testen met deze nieuwe meettechniek en daaruit blijkt dat bij de meeste mensen hun oogafwijking ’s nachts anders is dan overdag. “Dit verwerken wij nu in uw glazen zodat u op ieder moment van een scherp zicht kan genieten,” klinkt het.

De uitkomst van de DNEyescanner maakt een compleet nieuwe generatie glazen mogelijk. Ze geven meer details, meer kleur en meer contrast weer. Niet alleen overdag, maar ook bij schemering en ’s nachts.

Een DNEyescan van beide ogen kost 39 Euro, maar wie met dit artikel afgeprint in de winkel verschijnt, krijgt deze gratis en hier bovenop nog 10% korting bij aanschaf van glazen op top niveau zowel multifocaal als enkelvoudig.

“In onze winkel kan u natuurlijk ook kiezen uit een uitgebreid aanbod van monturen in de bekendste merken zoals Dior, Lindberg, Jimmy Choo, Gucci, Stella Mc Cartney, Saint Laurent, Max Mara, Chloé, HugoBoss, Odette Lunettes, G-star, Ray Ban, LiuJo … Verder zijn wij gespecialiseerd in titanium monturen waarbij wij ook een uitzonderlijk goede service kunnen aanbieden en dit door ons zusterbedrijf ‘Eye to eye optiekservice’. Hier voeren wij al jaren herstellingen (lassen met laser, lakken en inslijpwerk) uit voor opticiens in de Benelux en dit dan vooral op vlak van titanium monturen. Dagelijks passeren hier al snel tot 150 monturen,” vervolgt Erik Plaghki.

Houten monturen

Ook in houten monturen is deze opticien een beetje een buitenbeentje met het huismerk Jefferson Eyewear. “Deze brillen worden vervaardigd door onze eigen technicus Gerd Booten, al jaren thuis in de hout- en optiekwereld. De brillen maken we in ons eigen atelier en zijn gemaakt uit zeven lagen fineer die volledig door de klant kunnen uitgezocht worden (kleur en structuur), ook de vorm van de bril kan de klant zelf bepalen waardoor hij dus altijd een uniek exemplaar creëert.

Elton John

De monturen vallen duidelijk in de smaak. “Er zijn een aantal bekende sterren uit België en ver daarbuiten die er eentje dragen waaronder Filip Peeters, Elton John, Kim Clijsters, Nicko McBrain (drummer Iron Maiden) … De koning van de bril Elton John stuurde ons zelfs een bedankbriefje en liet ons hierin weten dat hij ze mooi vindt en zeker zal dragen. Onze laatste nieuwe creatie zijn brillen gemaakt uit drumstellen en cimbalen. Hierover gaat u ook zeker nog van ons horen in de toekomst,” verzekert Plaghki.

 

Optiek Plaghki
Rijksweg 392
3630 Maasmechelen
www.optiekplahki.be
info@optiekplaghki.be
+32 (0)89 760 780

Volg Optiek Plaghki op Facebook en op Instagram.