Naamloos-1

Orthomed (Genk) neemt Demolder (Hasselt) over

Orthomed uit Genk, een speciaalzaak in rolstoelen en toestellen voor revalidatie en orthopedie, heeft de gekende Hasseltse bandagist en orthopedie-winkel Demolder Orthos overgenomen. "We doen dit om de verdere expansie van ons traditierijk familiebedrijf te ondersteunen," aldus de familie Demolder.

demolderDemolder Orthos is sedert 4 generaties aanwezig in het grootste deel van Limburg en zelfs daarbuiten. Dit voornamelijk op het vlak van prothesen, orthopedisch maatwerk en bandages. Het bedrijf staat gekend voor zijn vakmanschap.

Overnemer Orthomed uit Genk heeft zich - sinds de oprichting in 1998 - gespecialiseerd in rolstoelen, stomazorg, orthopedie en revalidatie. Sinds een aantal jaar is ook hier de volgende generatie aangetreden. Ook met de ambitie om te groeien. Begin 2016 werd in dit kader de firma Elewaut Orthopedie reeds overgenomen.

Met de overname van Demolder Orthos is nu een volgende stap gezet in die strategie. Alle bedrijven blijven evenwel vanuit hun huidige locaties opereren, en dit onder de bestaande benamingen en met het vertrouwde team. De Orthomed-groep telt na deze overname een 35-tal medewerkers.