Nieuws Limburg Oud klasgenoten zetten samen een zaak op

Oud klasgenoten zetten samen een zaak op

Oud klasgenoten zetten samen een zaak op

Een mooi verhaal uit Sint-Truiden: daar heeft ondernemer Dirk Gielen 2 oude schoolmakkers tegen het lijf gelopen. Na 30 jaar blijken ze alle drie actief te zijn in de hernieuwbare energie. En daarom hebben ze nu de krachten gebundeld in de start-up DnD Solutions.

Het is Dirk Gielen die 3 maanden geleden de zaak DnD Solutions heeft opgericht. Erwin Abts is erbij gekomen en samen met een derde kameraad (stille vennoot) werken ze aan een totaalaanbod in hernieuwbare energie. “De kiem van dit nieuwe bedrijf werd 30 jaar geleden gelegd”, vertelt Gielen. “Het lot wilde dat we elkaar onlangs nog eens zagen. Het bleek dat we toevallig alle drie actief zijn in de hernieuwbare energie. Bij DnD Solutions hebben we de expertise gebundeld tot een breed aanbod met zonnepanelen, airco’s, warmtepompen, milieuvriendelijke verwarmingen en laadpalen voor elektrische wagens. Daarnaast leveren we ook installaties voor waterzuivering en ontkalking van water.”

De taken binnen DnD Solutions zijn netjes afgebakend. “Met de goede band die we vroeger hebben opgebouwd, hebben we een mooi vertrekpunt om van onze start-up een succesverhaal te maken”, besluit het duo.

Reageer op dit bericht

Reacties

Benny H. 2021-02-23 06:32:43

Proficiat Dirk !

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.