Schermafbeelding 2023-11-28 om 16.32.32

Overname, rebranding en nieuwe dienst voor jarig Jobcare

Hr-dienstverlener Jobcare, het bedrijf van Roos Hellings, pakt uit met een verbreding van het aanbod. Speciaal voor KMO's en zelfstandigen werd een formule uitgewerkt waarbij er helemaal op maat, een traject voor de aanwerving van nieuw personeel wordt opgezet.

Jobcare in Peer bestaat 15 jaar. Enige tijd geleden heeft zaakvoerder Roos Hellings de aandelen van haar zus en schoonbroer overgenomen, zodat zij nu de enige aandeelhouder is. Ze heeft meteen van het jubileumjaar gebruik gemaakt om een nieuwe wind door de onderneming te jagen. Zo werd er onder meer een rebranding doorgevoerd, die de frisse energie weerspiegelt die door Jobcare stroomt.

"We willen een 'droomfabriek' zijn, waar we intensief bezig zijn om droomjobs te vinden voor kandidaten en parels van medewerkers aan te leveren bij onze klanten", zegt Roos Hellings.

Ze heeft bovendien het aanbod herbekeken en uitgebreid. "Vanaf 2024 gaan we ons nog meer focussen op managers, en dit naast de profielen waar we al sterk in waren, zoals engineers, office- & financemedewerkers", legt ze uit. "Een nieuwe activiteit is 'TailorRecruit, waarin we samenwerken met KMO’s, start-ups, zelfstandige en vrije beroepen die hun teams willen versterken. Het gaat om een formule waarbij we het wervings- en selectieproces op maat van de klant samenstellen, en er alleen moet betaald worden voor de specifieke rekruteringsoplossing die op dat moment relevant is. Het houdt voor onze klanten een forse besparing in."

En zo baant Jobcare zich een baan in de markt en zijn de krachtlijnen voor de komende 15 jaar meteen duidelijk.