Nieuws Limburg Overnemer van Primo sluit zelf de deuren in Hasselt

Overnemer van Primo sluit zelf de deuren in Hasselt

Overnemer van Primo sluit zelf de deuren in Hasselt

Sports Direct, de Britse keten die amper een half jaar geleden de winkels van Primo overnam, gaat nu zelf afslanken. Onder meer de vestiging in Hasselt (Maastrichterstraat) sluit de deuren. Daardoor verdwijnen 16 jobs.

Mike Ashley, de steenrijke Britse eigenaar van Sports Direct, bereikte in maart dit jaar een principe-akkoord over de verderzetting van het ter ziele gegane Primo. De 4 winkels in Limburg (Lommel, Sint-Truiden en 2 in Hasselt) gingen echter niet terug open, zoals was aangekondigd.

Meer nog, Sports Direct gaat nu ook de eigen winkel in het centrum van Hasselt sluiten. Volgens de vakbonden kampt de keten met problemen omdat de aankoopdienst in Groot-Brittannië is gevestigd en daardoor producten in de winkels belanden die niet goed passen bij het Belgische publiek.

sports-directNaast Hasselt, zal ook de winkel in Luik Médiacité sluiten. Sports Direct heeft in Limburg nog vestigingen in Lommel en Genk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.