Nieuws Limburg Pa Breels maakt plaats bij Pubmarket

Pa Breels maakt plaats bij Pubmarket

Pa Breels maakt plaats bij Pubmarket

Jean-Pierre Breels doet een stap opzij als CEO van communicatiebureau Pubmarket en maakt zo de weg vrij voor zijn dochter Dorien, die voortaan alleen het bedrijf zal aansturen.

Het is precies drie jaar geleden dat Dorien Breels een stapje hoger in de hiërarchie zette, door aan te treden als co-CEO en mede-aandeelhouder bij Pubmarket. Vandaag neemt ze als enige CEO het roer in handen en gaat ze alleen de volledige verantwoordelijkheid van het 70-koppige team op zich nemen.

Dat houdt in dat haar vader Jean-Pierre een stevige stap opzij zet. Hij stapt niet alleen uit het operationele management, maar verlaagt tevens zijn resterende aandeel in het bedrijf van 50% naar 15%. De 62-jarige ondernemer wil wel ter beschikking blijven om zijn dochter met goede raad bij te staan. Waar nodig, want hij heeft er volle vertrouwen in dat de tweede generatie de overgedragen fakkel waardig zal dragen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.