Nieuws Limburg Paalse B&B lanceert verwenbox met Limburgse producten

Paalse B&B lanceert verwenbox met Limburgse producten

Paalse B&B lanceert verwenbox met Limburgse producten

De Witte Merel is een bed & breakfast in de buurt van de Paalse Plas in Beringen. Uitbaatster Constance Vantilt heeft speciaal voor haar gasten een ‘Do Not Disturb Box‘ ontwikkeld, een doos waarin tal van Limburgse producten zitten om een verblijf nog aangenamer te maken. “Je vindt er bijvoorbeeld een fles cava, een crème voor een voetenmassage, muntjes, douche-gel, enzovoort. In deze box steekt ook een afsprakenlijstje dat partners kunnen gebruiken om een heerlijk relaxed weekend door te brengen,” zegt Constance Vantilt. De box is ook apart te koop voor thuisgebruik. “Ook andere hotels en B&B’s kunnen er gebruik van maken, want het is een extraatje om meer kamers te kunnen verhuren zonder dat ze korting moeten geven op de kamertarieven. Een win-winsituatie dus voor de hoteliers en de gasten.”

Een filmpje over het nieuwe concept uit de studio’s van TVL vind je hier: Video DND-Box.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.