Paarse bank 3 jaar langer op blauwe shirts

Beobank gaat 3 jaar langer op de borstkas prijken van de KRC Genk-spelers. Commercieel manager Stephan Poelmans heeft hierover een akkoord bereikt met Guy Schellinck, CEO van Beobank. Beide partijen zijn in hun nopjes.

beobank krc genk“We zijn beiden challengers in onze domeinen, die mikken op een permanente plaats bij de top van België,” aldus commercieel directeur van KRC Genk, Stephan Poelmans. “Voeg daar gedeelde waarden aan toe als optimisme, nabijheid en respect, en je hebt een zeer complementair partnership. Als club zien we de verlenging van onze samenwerking dan ook als een ambitieus engagement om samen met hoofdpartner Beobank, voor impact te zorgen bij elke KRC Genk-supporter, zowel in de Cristal Arena als daarbuiten.”

“We zijn zeer fier op de verlenging van ons partnership,” aldus Guy Schellinck. “KRC Genk is een echte familieclub met sterke kernprincipes, die volledig overeenstemmen met de waarden van onze bank. KRC Genk is bovendien ook een zeer succesvolle club en heeft de ambitie, de organisatie en het talent om aan de top te blijven. Als bank staan we net als KRC Genk dicht bij de mensen. Dit willen we benadrukken door een sport te ondersteunen die mensen samenbrengt en die toegankelijk is voor iedereen.”

En zo was er donderdagavond na de wedstrijd tegen Anderlecht toch nog 1 liefhebber van paarse logo's die een beetje kon lachen...