Nieuws Limburg Palmans pakt de plannen vast bij Cubigo

Palmans pakt de plannen vast bij Cubigo

Palmans pakt de plannen vast bij Cubigo

Geert Houben, stichter en CEO van het digitale platform voor ouderenzorg Cubigo, heeft Joris Palmans aangetrokken als COO. De 39-jarige Bocholtenaar komt over van Deloitte en moet de processen en de werking van de Hasseltse scale-up naar het volgende level brengen.

Cubigo is gekend als een toepassing die senioren op een laagdrempelige manier verbindt met een waaier aan dienstverlening, zoals zorgverstrekking, maaltijden, familiale contacten, enzovoort. CEO Geert Houben heeft de applicatie intussen wereldwijd al aan de man gebracht, onder meer in de VS, Canada het het VK. “Omdat ons bedrijf internationaal groeit, moeten we de structuur verstevigen”, zegt Geert Houben. “Daarin ga ik zelf als CEO en het gezicht van het bedrijf nog meer focussen op de ‘buitenkant’, met name de sales bij grote klanten, het aanboren van nieuwe markten, het onderhouden van investeerders-relaties, marketing & PR, enzovoort.”

De interne en operationele taken bij Cubigo komen onder de verantwoordelijkheid van Joris Palmans. Hij zal zich bezighouden met onder meer productontwikkeling, implementatie van het platform bij de klanten, HR, administratie, finance en juridische zaken. Joris Palmans is afkomstig uit Lommel en woont momenteel in Kaulille (Bocholt). Hij heeft tot dusver getimmerd aan een rijkgevulde loopbaan, in laatste instantie bij Deloitte in Brussel, waar hij de functie van Chief Technology Officer Risk Advisory op zijn naamkaartje had staan. Met zijn nieuwe job op de Corda Campus keert hij dus professioneel terug naar Limburg.

“Joris gaat bij Cubigo de processen en de werking van de organisatie mee naar het volgende level brengen”, legt Geert Houben uit. “Bij een organisatie die op korte tijd snel groeit, veel mensen aanwerft, veel nieuwe klanten binnenhaalt, is het belangrijk dat de alles intern steeds beter gestructureerd wordt. Dat wordt de belangrijkste taak van onze nieuwe COO. We zijn er rotsvast van overtuigd dat hij dat heel goed gaat doen en verwelkomen hem met fierheid in ons team.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren

Say Yes to the les…

ICT-specialist EuroSys heeft met Yes.be een nieuwe afdeling opgericht. Hiermee zal de kennis en ervaring op vlak van soft- en… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.