Pami_afbeelding

Pami neemt volledige kantoorrichting van Brucity voor zijn rekening

Brucity is de nieuwe thuisbasis voor de ambtenaren van Stad Brussel. Als Belgische specialist ter zake nam Pami de volledige kantoorinrichting voor zijn rekening.

“Het was een bijzondere opdracht met heel wat uitdagingen”, vertelt Lode Essers, CEO bij Pami. “Zo was de timing erg strak: op amper acht weken hebben we alle werkplekken en vergaderzalen uitgerust met maatmeubilair dat we in recordtempo ontwikkelden. Hiervoor werkte onze interne R&D-afdeling zeer nauw samen met de architect.”

“Het ging om modulaire elementen binnen het totaalconcept: een combinatie van maatwerk bureaus en akoestische wanden in allerhande vormen. Deze combineerden we binnen de hybride werkomgeving tot verschillende opstellingen. In het hele project hielden we rekening met strenge eisen inzake akoestiek, ergonomie en duurzaamheid. Denk hierbij aan het gebruik van refurbished meubilair.”

“We gebruikten onze jarenlange ervaring en specifieke projectcoördinatie om dit project op zo’n korte tijd te klaren, aan een ritme van één verdieping per week. We zijn dan ook trots dat we als Belgisch bedrijf mee de hoofdzetel van Stad Brussel, hoofdstad van Europa, vormgaven.”

Pami ontwerpt al meer dan 50 jaar kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen. 100% Made in Belgium.