workspace-one

Pami pakt prestigieuze prijs in Parijs

Het moet niet alleen de Genkse kant van de familie zijn die prijzen pakt, moeten Lode en Hendrik Essers van Pami in Overpelt hebben gedacht. Want zowat gelijktijdig met de onderscheiding voor Limburgse Ondernemer van het Jaar voor de logistieke groep van nonkel Noël, ging Pami in Parijs aan de haal met de prijs voor het meest innovatieve product.

workspace-oneMeer concreet werd Workspace One, een ergonomische werkplek die thuis kan geposteerd worden, bekroond in de Guide Genie des Lieux 2017. Hierin worden de 'best practises' verzameld over productiviteit en welzijn in een kantooromgeving. Pami kreeg de award met de welluidende naam "Coup de cœur du jury des produits innovants de l’année 2016-2017”.

WorkSpace One is een volledig ingerichte werkplek die als Home Office wordt gebruikt. Het meubel past in elke woonomgeving en beschikt over snufjes om draadloos op te laden, ingebouwde bluetooth luidsprekers, elektrische hoogteverstelling en led-verlichting. Eens de dagtaak erop zit, kan het deksel van de tafel worden dichtgeklapt, zodat je een decoratief element in huis hebt staan.