Nieuwe kantoorinrichting voor Telenet dankzij Pami Nieuwe kantoorinrichting voor Telenet dankzij Pami

Pami richt kantoor Telenet in

Pami, de kantoor- en interieurspecialist uit Pelt, nam recent de inrichting van het kantoor van Telenet voor zijn rekening. Hoe pakte Pami het kantoor van Telenet aan? “De kantoren bij Telenet functioneren als een soort stad.”

Om te beginnen: hoe kwam Telenet bij Pami terecht?

Bij het selectieproces van Telenet voor dit project viel Pami op door hun presentatie over hun waarden en werkwijze van concept tot installatie. Deze aanpak sloot erg aan bij de normen en waarden van Telenet. “Ook het feit dat Pami een Belgisch bedrijf is, speelde een rol in het beslissingsproces”, vertelt Peter Minnen, projectmanager bij Telenet. “Pami bood het beste antwoord op de wensen van Telenet door actief mee te denken en maatwerk te ontwerpen dat voldeed aan onze behoeften. Pami is niet alleen een leverancier, maar ook een partner. Ze zaten samen met ons aan de tekentafel en bedachten oplossingen op vlak van inrichting, meubilair en maatwerk.“

Wat veranderde in het kantoor van Telenet?

Volgens Kris Legroe, Employee Services Director bij Telenet, is de belangrijkste functie van hun kantoor er een van ontmoetingsplek. “Doordat medewerkers veel meer thuiswerken, stimuleert het kantoor de verbinding tussen medewerkers onderling en daarnaast ook met de cultuur van Telenet”, stelt Legroe. “Samen met Pami, als workspace designers, werkten we verschillende concepten uit om hybride en agile werken te ondersteunen. De kantoren bij Telenet functioneren als een soort van stad, waar het atrium dient als centraal plein, vergelijkbaar met de Grote Markt. Hier ontmoeten mensen elkaar en verplaatsen ze zich tussen de verschillende departementen. Je vindt er ook onze koffiebar die we hebben uitgebreid tot een echt businesscafé.”

Op de verdiepingen werden verschillende soorten werkplekken uitgewerkt, zoals brainstorm-, creatieve meeting- en één-op-één-ruimtes. Daarnaast zijn er ook de traditionele bureaus waar mensen op zichzelf werken of telefoongesprekken voeren. Om focuswerk te faciliteren, ontwierp Telenet samen met Pami de zogenaamde bibliotheek. “Hier hebben medewerkers de mogelijkheid om volledig geconcentreerd te werken.”

Bekijk in deze video de nieuwe kantoorinrichting bij Telenet:

Hoe liep de samenwerking met Pami?

“Zeer vlot”, stelt Kris Legroe resoluut. Aan de start van het project hebben Pami en Telenet lang ideeën uitgewisseld over de uitwerking van de verschillende concepten, maar uiteindelijk is alles binnen tijd en budget opgeleverd. “En dat tot tevredenheid van het projectteam, maar ook van alle medewerkers van Telenet. Die voelen zich helemaal thuis op de specifiek voor hen ingerichte verdiepingen”, besluit Legroe.

 

Is uw kantoorinrichting al aangepast aan hybride werken? We helpen u graag op weg om een kantoorinrichting samen te stellen die beantwoordt aan uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Pami ontwerpt kantoorconcepten op maat en realiseert inspirerende werkomgevingen.