Nieuws Limburg Patrick heeft Price (en andersom)

Patrick heeft Price (en andersom)

Patrick heeft Price (en andersom)

Patrick Kestens (57), tot voor kort op de Corda Campus nog verantwoordelijk voor de uitbouw van de Corda INCubator, gaat aan de slag voor het bedrijfsadviesbureau Price Waterhouse Coopers (Pwc). Daar gaat hij Belgische start-ups en scale-ups ondersteunen, dus in feite hetzelfde als in zijn vorige job.

Patrick Kestens werd in 2014 door LRM aangesteld als manager van de Corda INCubator, een kweekvijver voor startende bedrijven, voornamelijk in de ICT-sector. De formule groeide uit tot een succes, met meer dan 200 firma’s die hier hun eerste stappen wisten te zetten.

Maar Kestens wou nog wel een andere uitdaging aangaan, en na enkele maanden van bezinning, is de keuze gevallen op een job bij Pwc. “Deze samenwerking voelt aan als de juiste match”, zegt Kestens. “Ik ga voor Pwc Belgium hetzelfde doen als bij LRM, maar dan anders. Het doel is om veelbelovende jonge bedrijven en kmo’s te helpen om sneller en slimmer te groeien. Daarover kan ik mijn ervaring en netwerk inbrengen. Pwc van zijn kant kan zijn eigen netwerk van grotere bedrijven, zijn internationale netwerk en zijn technische expertise aanbrengen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.