Nieuws Limburg Patrick Nelissen verlaat Bewel

Patrick Nelissen verlaat Bewel

Patrick Nelissen verlaat Bewel

Patrick Nelissen, de directeur van Bewel, is niet langer bij de organisatie actief. Hij heeft zijn contacten zelf laten weten dat de samenwerking met Bewel werd afgesloten. “Ik kijk met veel plezier terug naar de 32 jaar die ik gewerkt heb voor deze organisatie,” zegt Nelissen. “De evolutie van de organisatie en haar medewerkers mogen gezien worden. Dat ik hier mijn steentje heb aan kunnen bijdragen geeft me bijzonder veel voldoening. Steeds heb ik mezelf weggecijferd in functie van de missie en visie van Bewel. Nu is het tijd om ook eens aan mijn familie en mezelf te denken. Wetende dat ik een financieel gezonde en toekomst gerichte organisatie achterlaat, wens ik iedereen te danken voor de aangename samenwerking.”

Explosie_Bewel3_Patrick_Nelissen.jpgDaarmee wou hij (nog) niet dieper ingaan op de ware reden van zijn ontslag. Een dispuut met de raad van bestuur zou de oorzaak zijn. Bewel is met bijna 2.000 werknemers één van de grootste werkgevers in de provincie.

(Lees meer in Het Belang van Limburg)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.