Nieuws Limburg Peas kapt ermee per direct

Peas kapt ermee per direct

Peas kapt ermee per direct

Dessertenwinkel Peas, vooral gekend van de vegan cinnamon rolls, stopt ermee. “Ons verhaal kent hier en nu een einde”, aldus Els Berx en Davy Rosiak. “Daar zijn veel redenen voor.”

Peas bestaat nu 6 jaar. Het koppel Davy Rosiak en Els Berx maakten een carrièreswitch om vegan desserten te gaan maken en verkopen. Een groot succes, want de zaak werd meermaals op nationaal niveau bekroond. Dé specialiteit van het huis waren de cinnamon rolls, kaneelkoeken met vegan ingrediënten. De winkel in Hasselt werd doorheen de jaren groter en nog maar een jaar geleden, opende een tweede vestiging in Antwerpen.

Maar beide winkels gaan nu per direct op slot, en zullen niet meer openen. Op hun sociale media zeggen Els en Davy waarom: “Er zijn veel redenen die we kunnen aanhalen waarom we stoppen. Een pandemie, een energiecrisis, de hoge inflatie en persoonlijke gezondheidsproblemen zijn de voornaamste.” Toch broeden ze al op nieuwe plannen: “Soms moeten er deuren gesloten worden om nieuwe te kunnen openen”, zo klinkt het.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.