Nieuws Limburg Peeters Legal: nieuw kantoor op zichtlocatie

Peeters Legal: nieuw kantoor op zichtlocatie

Peeters Legal: nieuw kantoor op zichtlocatie

Met meer ambitie dan ooit zijn advocaten Jan Peeters en Wim Wijsmans aan een nieuw hoofdstuk in hun carrière gestart. Onder de naam Peeters Legal bouwen zij een Euregionaal kantoor uit in het ondernemingsrecht, met een accent op technologie en intellectuele eigendom.

Jan Peeters heeft als eminent jurist al heel wat watertjes doorzwommen. Hij maakte doorheen de jaren deel uit van grotere associaties en startte nadien zijn eigen kantoor. Na de splitsing van Peeters Euregio Law, gaat hij nu verder onder de naam Peeters Legal. Ook Wim Wijsmans, de rechterhand van Jan Peeters bij Peeters Euregio Law, heeft in zijn specialismen een ruime ervaring. Het kantoor heeft zich gevestigd aan de Ring/Luikersteenweg in Hasselt, in een fraai gerenoveerd pand boven het voormalige Stulens Kantoorinrichting.

“We richten ons nog steeds uitsluitend op ondernemingen”, vertelt Jan Peeters. “De focus ligt op ondernemingsrecht en sub domeinen als tewerkstelling, bouwrecht, intellectuele eigendom, ICT en andere technologische issues. Op alle momenten van kruising tussen recht en technologie, staat onze expertise ter beschikking.”

Opvallend is ook dat Peeters Legal veel opdrachten heeft in en uit Nederland. “We zijn daar traditioneel sterk vertegenwoordigd en hebben een goede reputatie bij een trouwe schare van klanten. Ook in Duitsland zijn we erg actief. Dat maakt dat we zo’n 60 procent van onze dossiers in België behandelen, de rest zit in het buitenland.”

Het jonge kantoor, met toch meer dan 40 jaar ervaring in de advocatuur, mikt in de diverse niches op verdere uitbreiding. “We kijken bijvoorbeeld naar de regio Luik, waar zowel start-ups als gevestigde waarden sterk bezig zijn in technologische innovaties, en we daarom een grote toegevoegde waarde kunnen leveren”, vertelt Wim Wijsmans. “Maar ook dichtbij, bijvoorbeeld op de Corda Campus, kunnen we voor ICT- en tech-ondernemingen onze expertise inbrengen. Zo dragen we graag een steentje bij aan het succes van de technologische parels van de toekomst.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.