Nieuws Limburg Peeters neemt de leiding bij CKS

Peeters neemt de leiding bij CKS

Peeters neemt de leiding bij CKS

Marc Peeters, tot voor kort productiedirecteur bij Stelrad, is zopas gestart als nieuwe externe CEO bij CKS Elektrotechniek in Dilsen-Stokkem. Die stap geeft oprichter en eigenaar Lode Colson meer tijd om zich te focussen op business development.

CKS werd in 2000 opgericht door het ondernemerskoppel Lode Colson en Sabine Pannemans. In de taakverdeling legt Lode zich toe op het technisch-commerciële luik, terwijl Sabine zich focust op administratie, finance en HR. Op die manier wist het bedrijf snel te groeien als specialist in elektrische installaties, automatisering, bordenbouw en hoogspanning. Er werken nu een 90-tal medewerkers.

De omvang vereist ook een groei van de structuur. Daarom werd zopas Marc Peeters aangetrokken. Hij was de afgelopen 8 jaar actief als Manufacturing Director bij Stelrad. Als CEO van CKS zal hij nu het dagelijkse bestuur op zich nemen, zodat Lode Colson zich nog meer kan toeleggen op business development. “Hiermee is de volgende groeifase van CKS Elektrotechniek ingezet”, aldus de oprichters van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.