pepe en gert

Peppe opent nieuw restaurant bij Studio 100

Chef-kok Peppe Giacomazza (van La Botte & Peppe's in Genk) gaat een nieuwe zaak openen. In het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs zal hij tijdelijk pasta's en pizza's serveren onder de naam Peppe's Trattoria. Gert Verhulst van Studio 100 werkt actief mee in het nieuwe eethuis.

Nadat eerder vorige week bekend werd gemaakt dat Sergio Herman een tijdelijk, exclusief restaurant opent in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, laat Studio 100 nu weten dat ook topchef Peppe Giacomazza hier een nieuwe zaak start. Speciaal voor de bezoekers van de spektakel-musical 40-45 creëert Peppe een authentieke Italiaanse trattoria, waar pasta's en pizza's geserveerd worden met de signatuur van de chef. Hij doet dit samen met bezieler Gert Verhulst, en dit vanaf 7 oktober.

Gert Verhulst is content: “Ik ben bijzonder verheugd dat we na Sergio Herman, ook Peppe hebben kunnen overtuigen om zijn gastronomische schouders onder het Studio 100 Pop-Up Theater te zetten. Ik ben zelf een enorme liefhebber van Peppe's creaties en ik ben er zeker van dat ook de bezoekers zijn gerechten zullen smaken."

Peppe zelf neemt de uitdaging met plezier aan: “Al sinds de start van de zender Njam!, nu 8 jaar geleden, werk ik heel graag samen met mijn goede vriend Gert. Ik ben nu dan ook enorm blij en vereerd dat ik ook aan dit fantastische project zal meewerken.
De gasten van Peppe’s Trattoria mogen zich verwachten aan smaakvolle Italiaanse gerechten waar de goesting en kwaliteit van af zal spatten. Ik kijk er nu al naar uit. Buon appetito amici!"