Peppe start speciaalzaak tegenover La Botte

Peppe Giacomazza, chef-kok van het Italiaanse toprestaurant La Botte in Genk en tevens bekend gezicht van tv-zender Njam!, pakt uit met een gloednieuw culinair concept. In het centrum van Genk, vlak tegenover zijn restaurant, opent hij de deuren van "Peppe’s", een zaak die tegelijk winkel, traiteur en bistro is.

“Mensen die mijn programma’s op tv hebben gezien, of bij La Botte zijn komen eten, vragen me vaak waar ze de ingrediënten kunnen vinden om zelf de gerechten van de authentieke Siciliaanse keuken klaar te maken,” vertelt Peppe Giacomazza. “Bovendien zijn er heel wat gasten die graag de gerechten van La Botte willen komen afhalen om thuis met de hele familie van te kunnen genieten. Om aan die twee wensen te voldoen, heb ik het concept Peppe’s bedacht.”

12063299_10207512633231875_2061833426766459358_nDe zaak bestaat enerzijds uit een winkel, waar ingrediënten van de Siliciaanse keuken te vinden zijn. Dat gaat van olijfolie, over zongedroogde tomaatjes en fijne vleeswaren tot authentieke wijnen en likeuren. “Daarnaast bieden we bij Peppe’s een ruim assortiment aan van bereide gerechten, zoals verse pizza’s, huisgemaakte pasta’s en andere Italiaanse delicatessen,” aldus nog de chef-kok. “We hebben lekkernijen voor elke maaltijd, van ontbijt en lunch tot vieruurtje en diner. Zo kan iedereen op elk moment van de dag een vleugje Italië in huis halen."

Bij Peppe’s zullen alle gerechten ook ter plaatse kunnen geproefd worden. De zaak heeft daarom een ruimte ingekleed als een originele Italiaanse bistro. Tot slot zullen er bij Peppe’s ook activiteiten georganiseerd worden, zoals kooklessen, proeverijen en productdemonstraties.

Franchise
“Deze eerste Peppe’s is een totaalconcept dat we letterlijk én figuurlijk als een proefproject gaan lanceren,” legt Peppe uit. “We zullen in functie van de wensen van de klant, hier en daar het aanbod verder verfijnen. Daarna is het de bedoeling om via franchisenemers bijkomende vestigingen van Peppe’s te openen. We kijken er alvast naar uit om van deze eerste zaak een smakelijk succes te maken!”