Nieuws Limburg Peppe tovert de Gijbels Granola op tafel

Peppe tovert de Gijbels Granola op tafel

Peppe tovert de Gijbels Granola op tafel

Maar liefst 2.000 pakketten met granola hebben ‘De Voordenkers’ van bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen vrijdag samengesteld. Het lekkers naar een recept van chef-kok Peppe Giacomazza (La Botte) zal verkocht worden ten voordele van Een Hart voor Limburg. Het is al voor de zevende keer dat de medewerkers van Mathieu Gijbels hun beste beentje voorzetten in de actie KeiSolidair.

De Gijbels Granola is een blend die werd samengesteld door chef Peppe Giacomazza, bekend van La Botte en Peppe’s uit Genk. De ingrediënten zijn uitgekozen bij Allnuts, dat ook voor de productie zorgde. De Voordenkers, zoals de medewerkers van het bouwbedrijf worden genoemd, stonden vrijdag voor de uitdaging om 2.000 pakketten zorgvuldig te verpakken en van een persoonlijke boodschap te voorzien.

Om de verkoop een duwtje in de rug te geven zal de Gijbels Granola ook online verkocht worden. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar Een Hart voor Limburg. Als alle granola verkocht geraakt, verwacht Mathieu Gijbels een recordbedrag van liefst 16.000 te kunnen schenken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.