Nieuws Limburg Gekende bandencentrale vindt overnemer

Gekende bandencentrale vindt overnemer

Gekende bandencentrale vindt overnemer

Bandencentrale Piet, sinds 1985 een begrip in Hasselt, wordt overgenomen door Kwinten Swennen. Die kiest voortaan om in hoofdberoep zijn klanten te bedienen.

Bandencentrale Piet is een service-center aan de Oude Luikerbaan in Hasselt. Piet De Vleeschauwer staat er sinds jaar en dag in voor het vervangen van banden, velgen en uitlaten. Maar nu is de zaakvoerder pensioengerechtigd en heeft hij een overnemer voor zijn zaak gevonden.

Kwinten Swennen is 34 jaar en voert al 2 jaar een bandenservice uit in bijberoep. De inwoner van Sint-Lambrechts-Herk is vooral gekend voor zijn mobiele dienstverlening, waarbij hij de banden thuis of in het bedrijf van de klanten komt vervangen.

“In deze moeilijke periode ga ik de uitdaging aan om te starten als voltijds zelfstandige”, zegt Kwinten. “Ik heb het aanbod gekregen om de iconische zaak Banden Piet in Hasselt over te nemen en dus grijp ik deze kans met beide handen. Vanaf 1 januari zal ik starten in het huidige pand op de Oude Luikerbaan 2.” Gelijktijdig blijft Kwinten de mobiele service uitvoeren die hij voordien al deed.

Reageer op dit bericht

Reacties

Frederic H. 2020-12-27 18:04:28

Beste Piet en Kwinten. Proficiat aan beiden dat jullie mekaar hebben kunnen vinden voor een overname. Aan Piet een welverdiend pensioen toegewenst en aan Kwinten succes met de overname. We zullen in de toekomst nog kennismaken. Gr Fre

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.