Pieter Smeets gaat CEO-Limburg leiden

pieter smeets

C.E.O.-Limburg, de club van eigenaars-ondernemers, heeft Pieter Smeets aangesteld als algemeen directeur. Hij wordt het gezicht van de club en zal instaan voor het dagelijkse bestuur.

Pieter Smeets (34) heeft als fervent netwerker zijn eerste stappen gezet bij Voka Limburg. Nadien bouwde hij met succes het Keramiek Centrum Limburg uit, waarvan hij dit voorjaar zijn aandelen van de hand deed. Pieter Smeets: "Met veel ondernemende goesting ga ik deze nieuwe uitdaging aan. Het is een eer om deze club van eigenaars-ondernemers te mogen ondersteunen."

Pieter volgt Gert Cielen op, die in het afgelopen werkjaar sterk ingezet heeft op strategische en organisatorische optimalisatie. "Vanaf heden leggen we het accent op het hands-on ondersteunen van de leden," aldus nog Smeets. "Verbindingen leggen tussen ondernemers, luisteren naar hun noden en nieuwe inzichten en oplossingen aanbieden."

"Met Pieter Smeets kiezen we voor sterk talent uit eigen huis," besluit Bart Balis, voorzitter C.E.O.-Limburg. "Hij kent de werking zeer goed, aangezien hij zich al drie jaar actief heeft ingezet binnen onze stuurgroep. Maar bovenal is hij een gepassioneerd ondernemer. Die zin voor ondernemerschap is de garantie voor een optimale ondersteuning van onze leden."