Nieuws Limburg Pil van Torfs geeft vrouwen goesting

Pil van Torfs geeft vrouwen goesting

Pil van Torfs geeft vrouwen goesting

Tim Torfs, de wellness- en dieetgoeroe uit Beringen bracht vorige zomer de erectiepil Male Plus op de markt, een natuurlijk voedingssupplement voor mannen. “Vanaf dag 1 was er al vraag naar een soortgelijk hulpmiddel voor vrouwen. Dit bestond nog niet, en daarom hebben we een jaar lang gewerkt aan Femme Plus, een middeltje om het libido bij vrouwen op te krikken…”

Na de succesvolle introductie van zijn erectiepil voor mannen, ging Tim Torfs op zoek naar een evenknie voor vrouwen. “Ik kreeg vaak te horen dat ook vrouwen soms een zetje nodig hebben om seks binnen de relatie te stimuleren”, zegt hij. “Ze vertelden me over moeilijkheden zoals niet opgewonden geraken, snel vermoeid, een gebrek aan genot of kort uithoudingsvermogen. Daar zijn we een jaar mee aan de slag gegaan om een oplossing te vinden.”

Het resultaat is Femme Plus, een capsule die inmiddels is goedgekeurd door het FAVV en dus beschikbaar is op de markt. “De inhoud bestaat uit shatavari, Siberische ginseng en niacinamide”, verklapt Tim Torfs. “Er zitten kruiden in die het lichaam in balans brengen, die als afrodisiacum worden gebruikt én die de vruchtbaarheid bevorderen. De capsule stimuleert bovendien het uithoudingsvermogen en vermindert de vermoeidheid. Vitamine B3, tot slot, draagt bij tot de bloeddoorstroming en helpt de bijnieren om geslachtshormonen te produceren. Essentieel voor verbeterde orgasmes!”

De Limburgse ondernemer is overtuigd van het succes. “Ik ben vooral blij dat we hier heel veel dames, maar ook hun partners, een groot plezier mee kunnen doen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.