Nieuws Limburg Pilsje in Paal: bijzondere bar is bijna klaar

Pilsje in Paal: bijzondere bar is bijna klaar

Pilsje in Paal: bijzondere bar is bijna klaar

Ondernemers Gerry Janssens en Ruben Schroyen zijn er klaar voor: op 1 juni openen ze V330, een hippe zomerbar in Paal-Beringen. De inspiratie haalden ze bij het succesvolle concept Lazy Jack, dat 3 jaar lang in Antwerpen het publiek wist te bekoren.

Na de succesvolle editie van zomerbar V330 in 2020, hebben organisatoren Gerry Janssens en Ruben Schroyen niet stilgezeten. Tijdens de zoektocht naar nieuwe ideeën en inspirerende, catchy concepten, grepen ze de kans om de bekende en populaire zomerbar Lazy Jack nieuw leven in te blazen. Gedurende drie jaar was dit een hotspot in Antwerpen, waarin beleving werd gecreëerd in een industriële loods. Lazy Jack stond voor genieten van lekker eten en smaakvolle cocktails in het avondlicht, met zicht op de Schelde.

“De visie, doelgroep en stijl van Lazy Jack sluit naadloos aan bij de vibe van V330”, zeggen Gerry Janssens en Ruben Schroyen. “Daarom geven we op 1 juni het startschot van ‘V330 inspired by Lazy Jack’. Wie ooit in Antwerpen is geweest, zal het concept zeker herkennen in het nieuwe, trendy en stoere interieur van V330.”

De Paalse zomerbar zal zich nog meer dan vroeger wapenen tegen alle weersomstandigheden. “We zorgen voor meer bestendigheid tegen regen, zon en wind, door middel van 600 m2 overdekte zitgelegenheid, deels door een houten overkapping, deels door stijlvolle stretch-tenten.”

V330 bevindt zich op een steenworp van de Paalse Plas, het Koersels Kapelleke en be-MINE. “We mikken dan ook op een breed publiek, waaronder ook toeristen die naar Beringen komen om te ontspannen”, aldus het duo. “Daarom gaan we ook samenwerken met lokale partners, bijvoorbeeld voor de verhuur van e-bikes of de organisatie van een barbecue, in samenwerking met Ofyr.”

Gerry en Ruben stippen aan dat alle geldende coronamaatregelen strik zullen opgevolgd worden. “Net zoals vorig jaar zal alles vlot en veilig verlopen. Daar gaan we streng op toezien, zodat iedereen een fantastische zomer kan beleven.” Om te besluiten met een geheimpje: “Ook aan zee zullen de vibes van V330 en Lazy Jack trouwens binnenkort te vinden zijn…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Limburg

Zij hebben het niet gered:

Vincent Geeraert in Hasselt is aangesteld als curator voor de 4 faillissementen die donderdag werden uitgesproken in de rechtbank van… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.