Nieuws Limburg Plant Manager van het Jaar komt uit Bocholt

Plant Manager van het Jaar komt uit Bocholt

Plant Manager van het Jaar komt uit Bocholt

Roel Jolling is -als eerste Belg ooit- in Nederland uitgeroepen tot Plant Manager of the Year, een bijzondere onderscheiding die wordt uitgereikt op basis van inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen. De 34-jarige Bocholtenaar werkt in Geleen voor een Amerikaanse multinational.

Roel Jolling is Plant Manager bij Polyscope Polymers, een chemisch bedrijf dat in januari nog werd overgenomen door Vertellus uit Indianapolis (VS). Het is een snelgroeiende onderneming die zich onderscheidt door haar flexibiliteit. “We zijn de enige in de wereld die het hele gamma van SMA-polymeren aanbiedt”, legt Roel uit. “Daar is een bijzonder flexibele instelling voor nodig, want om de grote variatie aan producten te maken, moet de fabriek telkens schoongemaakt en omgebouwd worden. Dat vraagt veel veerkracht van het hele team.”

Het is dan ook het hele team dat Jolling in de hulde betrekt. “Ik ben ongelooflijk trots dat ik samen met Polyscope Polymers de prijs in ontvangst mag nemen van Plant Manager of the Year. Dit voelt als een beloning voor het hele team.”

Maar toch ook vooral voor hemzelf, want de jury in Rotterdam koos voor de Limburgse Belg omwille van de uitstekende scores op vlak van inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen. Ook de stemmen via het internet en van de mensen in de zaal op het slotgala, hadden hun zegje over de winst van Roel Jolling. Een prachtige bekroning, die in de sector niet onopgemerkt zal voorbijgaan en ongetwijfeld verdere deuren opent voor de beloftevolle Bocholtenaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.