plug-injobs

Plug-injobs belooft 3 nieuwe kantoren in nieuwjaarsbrief

Het snelgroeiende uitzendkantoor Plug-injobs zal dit jaar nog minstens 3 nieuwe kantoren openen. Dat heeft eigenaar Luc Jeurissen gezegd op een klantenevenement.

“In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, zien wij wel nog veel opportuniteiten en potentieel in de uitzendmarkt”, aldus Jeurissen. "Wie dacht dat de uitzendmarkt verzadigd was, vergist zich. Als relatief nieuwe 'challenger', merken we dat onze eigenzinnige aanpak, die het moet hebben van creativiteit en professionalisme, een uitstekend recept voor groei is. In nog geen twee jaar tijd konden we 5 nieuwe kantoren openen en voor 2017 zitten er nog eens 3 extra in de planning. Vanaf 2018 gaan we in heel Vlaanderen onze diensten aanbieden."

Maar er is meer nodig om het als nieuwkomer waar te maken in de sector. "We sturen alleen de topkandidaten naar onze klanten,” zegt Sara Gielen, businessmanager bij Plug-injobs. “We werken hiervoor nauw samen met zusterbedrijf Work@Home, dat de individuele kwaliteiten van hun huishoudhulpen heel goed kent. Zo ontdekken we het potentieel van werkkrachten voor onze uitzendklanten. Dat zorgt voor succes, want maar liefst 75 procent van onze uitzendcontracten krijgt na een tijdelijke opdracht een volwaardig arbeidscontract."

De positieve flow zorgt tevens voor het aantrekken van extra eigen medewerkers. "Een vliegwiel-effect", noemt vennoot Kristof Tilkin het. "Het is eigenlijk simpel: meer vacatures om in te vullen zorgt voor meer instroom van kandidaten, en voor de verhoogde instroom hebben we meer personeel in onze kantoren nodig. We geloven sterk dat die beweging ons nog een hele tijd gaande zal houden."