Nieuws Limburg Powershop STIHL Hasselt biedt machine-oplossing voor onderhoud van tuin en bos

Powershop STIHL Hasselt biedt machine-oplossing voor onderhoud van tuin en bos

Powershop STIHL Hasselt biedt machine-oplossing voor onderhoud van tuin en bos

Groep Palmaers bestaat uit heel wat vakbedrijven in de werf- en tuinbouw en de jongste telg uit de Palmers-familie is de Powershop STIHL in Hasselt. Daar stelt men de meest innovatieve motormachines en tuinmaterialen van het merk STIHL voor in een splinternieuwe toonzaal op de Gouverneur Verwilghensingel.

STIHL beschikt over veel meer dan de welbekende motorzagen van het merk. Zo kan je in de Hasseltse Powershop STIHL kennismaken met het uitgebreide assortiment van STIHL-machines, zoals bladblazers en bosmaaiers. Je kan er zowel als particulier als professional terecht voor de juiste machines voor in de tuin of het bos.

Het assortiment bevat machines die op fossiele brandstoffen werken, zoals benzine, maar ook op elektriciteit of accu’s. De machines zijn opgewassen tegen de zwaarste taken die ook verder gaan dan de tuin, zoals landschapsaanleg, land- en bosbouw en de bouwsector.

Zuinige en krachtige machines

De STIHL 2-MIX-motor is niet alleen zuinig, maar ook krachtig genoeg om in bossen en parken te werken met bladblazers en -zuigers, kettingzagen en bosmaaiers. Ook met de elektrische aandrijving kan de nodige kracht geleverd worden, maar met twee extra voordelen: het stoot geen schadelijke stoffen uit en maakt amper geluid. Daarvoor maken de toestellen gebruik van een stroomkabel of moderne lithium-ionbatterijen waardoor de machine draadloos kan werken.

Buren behoren ook tot Groep Palmaers

Op de Gouverneur Verwilghensingel vind je niet alleen de Powershop STIHL, maar ook Terramax en Kärcher Center Palmaers. In Terramax kan je grotere machines als knieladers, dumpers, hoogtewerkers, heftrucks en graafmachines vinden. In het Kärcher Center kan je dan weer terecht voor energiezuinige reinigingsapparaten zoals moderne, hogedrukreinigers, schrobmachines, veegmachines, industriële stofzuigers en professionele stoomreinigers.

De volledige Groep Palmaers biedt dus een allesomvattend aanbod voor allerlei toepassingen in de werf- en tuinbouw.

Groep Palmaers verkoopt en verhuurt kwalitatieve machines en gereedschap aan professionals en klussers aan uiterst interessante prijzen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.