Nieuws Limburg Printcity breidt uit met vestiging in Genk

Printcity breidt uit met vestiging in Genk

Printcity breidt uit met vestiging in Genk

Twee jaar nadat Jirky Thys en Annouk Simons in Hasselt hun textieldrukkerij Printcity hebben opgestart, hebben ze een twee zaak geopend aan de Molenstraat in Genk. Hiervoor werd een nieuwe vennootschap opgericht samen met Jasmien Aendekerk, die Printcity Genk zal uitbaten.

De nieuwe vestiging is gelegen in de Molenstraat in Genk. “We voelden de behoefte om meer klanten in de regio van Genk te bereiken en dankzij de steun van het Genkse stadsbestuur en de Stadsfabriekjes werd dit voor ons mogelijk gemaakt”, vertelt Annouk Simons. “In Genk beschikken we over een 150 m2 grote showroom. We organiseren er ook workshops, waarbij je zelf een t-shirt of een totebag kan ontwerpen. Dit kan voor alle creatievelingen, maar ook voor een vrijgezellendag of een verjaardagsfeestje.”

De productie blijft in Hasselt, waar onlangs nog geïnvesteerd werd in twee borduurmachines, een groot-formaat-printer en een ultramoderne hittepers. “Wij zullen ook in de toekomst blijven investeren in nieuwe machines”, aldus Annouk Simons.

Het bedrijf stelt aanstaande zondag trouwens de deuren open tijdens de Voka Openbedrijvendag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.