studiovision.be // Raf Ketelslagers & Ruud Lathouwers

Printcity pompt 3 miljoen in nieuwe vestiging

Textieldrukkerij Printcity kondigt met trots aan dat het 3 miljoen investeerde in een splinternieuwe locatie. "Met deze move laten we zien dat Printcity klaar is om de wereld te veroveren", zegt zaakvoerder Jirky Thys.

De nieuwe faciliteit, gevestigd in Hasselt op een steenworp van hun vorige locatie, omvat een showroom van 400 m², samen met een moderne productieruimte van 1200 m².

In de productiehal staan geavanceerde machines zoals een innovatieve wasstraat met waterrecuperatie, nieuwe borduurmachines en een automatische verpakkingslijn. Het bedrukken en borduren van textiel gebeurt aan een tempo van meer dan 1500 stuks per uur.

"Met deze investering plannen we om tegen 2026 het personeelsbestand te verdubbelen en flink te groeien in omzet", zegt Jirky Thys, bestuurder van Printcity. “Verhuizen naar deze prachtige locatie is een mijlpaal voor ons bedrijf. We willen blijven groeien én anderen inspireren. Met deze investering kunnen we onze klanten nog beter bedienen en onze ecologische voetafdruk minimaliseren."

Printcity heeft doelbewust gekozen om deze faciliteit te bouwen met Limburgse partners zoals Duall, Jansen Interieur & Doe-Het-Zelf, Bouwwerken Noten, Intellitechnics, JOVA Construct, enzovoort “We willen de lokale betrokkenheid benadrukken én de Limburgse gemeenschap versterken”, besluit Jirky.