Nieuws Limburg PSG legt (eindelijk) eerste steen in Hasselt

PSG legt (eindelijk) eerste steen in Hasselt

PSG legt (eindelijk) eerste steen in Hasselt

PSG nieuw bedrijfsgebouwDe uitgeverij, reclamebureau en fotostudio PSG heeft zowat 2 jaar later dan aanvankelijk gepland, de eerste steen gelegd voor een nieuw bedrijfscomplex op de Corda Campus in Hasselt. Er is een budget voorzien van 1,5 miljoen euro, wat een half miljoen meer is dan eerst geraamd. PSG wil op de nieuwe site een one-stop-shop aanbieden voor de hele communicatiemix van de klanten. Het bedrijf stelt vandaag 6 mensen tewerk, en streeft door de nieuwe mogelijkheden naar een verdubbeling hiervan.

Opvallend is ook dat zaakvoerder Kurt Dekeyzer zoveel mogelijk Limburgse aannemers voor de werf heeft gekozen. “We willen enerzijds de Limburgse kaart trekken en anderzijds onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk houden. Het heeft geen zin om veel transport te genereren als je perfect betaalbare en zeer goed alternatieven in eigen provincie hebt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.