Nieuws Limburg PSG vist Hasselts bureau binnen

PSG vist Hasselts bureau binnen

PSG vist Hasselts bureau binnen

DMotion, het Hasseltse communicatiebureau van Heidi Wijgaerts en Diana Pirard, vaart voortaan onder de vlag van stads- en sectorgenoot PSG Group. “Een waardevolle aanvulling”, aldus het trio achter PSG.

PSG (Photo Studio Graphics) werd in de jaren ’90 opgericht als reclamebureau door Kurt Dekeyzer. In 2019 volgde een fusie met Aranere van Gunter Vanroy en Chris Schalenborgh, waardoor een groep ontstond met een breed, crossmediaal aanbod van online en offline sales- en marketingondersteuning.

De groep aan de Corda Campus krijgt nu versterking van DMotion, het bedrijf van Diana Pirard en Heidi Wijgaerts, dat resideert in Officenter Hasselt. Zij zijn een gevestigde waarde in communicatietoepassingen als advertising, themamagazines, campagnes, grafisch ontwerp, mediaplanning, enzovoort.

DMotion komt nu entiteit onder de vlag van PSG Group te varen. “De jarenlange ervaring en passie van de dames, vormen een waardevolle aanvulling op de visie en strategie van het PSG-team”, zeggen de 3 zaakvoerders van het overkoepelende bureau. “Hun insteek is observeren, adviseren, inspireren én connecteren, want ze zijn inmiddels goed gekend in het Limburgse netwerk. De focus van Heidi en Diana ligt vooral op merkidentiteit en visibiliteit. En dat klinkt ook bij PSG als muziek in de oren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.