Punch Powertrain koopt massaal Mercedes in

Punch&Claes

Punch Powertrain in Sint-Truiden is één van de snelst groeiende ondernemingen in onze provincie. Met meer dan 200 vacatures die open staan, komt er ook dagelijks nieuw personeel bij. Meestal knappe koppen, zoals ingenieurs, die kunnen rekenen op een competitief salarispakket. Daartoe behoort ook een leuke bedrijfswagen, en daarvoor doet Punch Powertrain een beroep op de lokale Mercedes-dealer Claes & Zonen.

"De medewerkers kunnen kiezen uit diverse modellen, waaronder de A-Klasse, C-Klasse Break en de GLE," weet Johnny Claes van de Truiense garage. "Met meer dan 60 bestellingen in enkele maanden tijd, is de A-Klasse veruit het populairste.

“Punch Powertrain heeft de laatste jaren voor een positieve vibe gezorgd op economisch vlak in Sint‑Truiden,” aldus nog Johnny Claes “Wij zijn dan ook heel trots dat wij deze wagens mogen leveren aan onze buren op het industrieterrein. Bovendien werden er ook een C-Klasse Break, GLE,… bij ons besteld. Met de forse uitbreidingsplannen van Punch Powertrain in zicht, zien ook wij onze business evenredig toenemen.”