Nieuws Limburg P&V bedenkt beste ICT-project van het jaar

P&V bedenkt beste ICT-project van het jaar

P&V bedenkt beste ICT-project van het jaar

De Box van Pandora, zoals P&V Elektrotechniek uit Heusden-Zolder zijn dynamische databank met 600.000 componenten noemt, is zopas bekroond als het ICT-project van het jaar. Dat heeft een jury beslist die is samengeroepen door het vakblad Data News.

logo wedstrijd penvP&V Elektrotechniek bouwt elektrische borden en schakelkasten, waarbij volgens de wensen van de klanten, meer dan 600.000 componenten in kunnen gebruikt worden. Omdat het praktisch onmogelijk is om alle bijhorende data bij de externe leveranciers hiervan op te vragen en in het ERP-systeem in te voeren, ontwikkelde de eigen ICT-afdeling van P&V de Pandora’s Box. Dit dynamisch databanksysteem wordt gevoed met data in functie van de noden van de gebruikers. “Onze medewerkers kunnen zich hierdoor meer focussen op de klanten en sneller reageren op hun specifieke vragen en wensen,” legt ICT-manager Erik Diris uit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.