Nieuws Limburg P&V krijgt internationale prijs voor wereldprimeur

P&V krijgt internationale prijs voor wereldprimeur

P&V krijgt internationale prijs voor wereldprimeur

P&V Elektrotechniek uit Heusden-Zolder heeft op de HMI Beurs in Hannover de Eplan Innovation Award ontvangen. Deze prestigieuze trofee bekroont een bedrijf dat op een innovatieve manier de toepassingen van Eplan hanteert. P&V ontving de onderscheiding voor EasyPanel, een applicatie via het internet die het mogelijk maakt om online schakelkasten samen te stellen. Het systeem stelt met de aangereikte data de schakelkast samen en voedt alle processen tot en met de assemblage: van de offerte over werkopdrachten tot de data voor de bedradingsrobot. Het gaat om een wereldprimeur.

P&V elektrotechniek uit Heusden-Zolder specialiseert zich al sinds 1986 in de engineering en bouw van schakelborden voor de industrie, integratoren, nuts- en installatiebedrijven. Om haar doelgroepen uit te breiden bedacht de onderneming een nieuw businessmodel dat zich richt op kleine installateurs.

Ghislain Vanherle van P&V met Maximilian Brandl, President of the Management Board van Eplan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.