Nieuws Limburg Q Jobs wil ook het buitenland veroveren

Q Jobs wil ook het buitenland veroveren

Q Jobs wil ook het buitenland veroveren

Q Jobs, het uitzendbedrijf uit Overpelt, heeft ambitieuze groeiplannen. Naast de opening van nieuwe kantoren in Antwerpen en Vlaams-Brabant, staat de verovering van het buitenland op de agenda.

Q Jobs werd opgericht door Tessy Damen in 2003. Het bedrijf is gegroeid uit de enorme personeelsbehoefte van de APK Group van Paul Kerkhofs. Vandaag opereert het als een aparte entiteit, aangestuurd door CEO Sem Franssen, de voormalige doelman van KRC Genk, Hades en Lommel. De dienstverlening werd doorheen de jaren uitgebreid en overkoepeld tot de Q HR Group.

Vooral de uitzendafdeling Q Jobs is nu sterk in opmars. Er zijn momenteel 23 kantoren, verspreid over het hele land. Daar komen er in de volgende maanden nog enkele bij, vooral in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. De meest recente nieuwkomer is de vestiging in Tienen (foto).

Q Jobs surft ook mee op de internationalisering die bij APK plaastvindt. Bijkomende vestigingen in het Groot-Hertogdom Luxemburg, Nederland en Duitsland staan op de agenda.

“De HR-wereld is constant in beweging”, zegt Sem Franssen. “We streven ernaar om onze diensten aan te bieden in een steeds dichter netwerk, zowel in België als over de landsgrenzen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.